Monthly Archive: december 2013

četrtek

26

december 2013

0

COMMENTS

Victoria Secret – Make-up vodič

Written by , Posted in Ličenje

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2009 - Backstage Hair & Makeup

Pred kratkim smo lahko spremljali Victoria Secret Fashion Show 2013. Posnetek revije si lahko ogledate tukaj.

Videz Victoria Secret angelčkov je vedno popoln, in čeprav imajo punce nanešenega veliko make-upa, še vedno izgledajo naravno. V tem prispevku sem za vas pripravila mini vodič, kako do make-upa, ki ga nosijo “viktorijini angelčki”. (več …)

torek

17

december 2013

0

COMMENTS

Kako z 80 EUR prihraniti tudi 800 EUR ali več? – 2. del

Written by , Posted in Ličenje

MUAMAJA tečaji ličenja

V prvem delu članka sem pisala o tem, zakaj je dobro preudarno kupovati kozmetične izdelke. Povedala sem, da ni vsak izdelek primeren za vsak tip kože. To se tiče tako sestavin kot tudi barve določenega izdelka. Povedala sem tudi, da ni vsak drag izdelek vreden svoje cene. Če prvega dela članka niste prebrali, ga najdete tukaj.

NOBEN IZDELEK, KI GA KUPITE, VAM NE BO KORISTIL, ČE GA NE BOSTE ZNALI UPORABLJATI.

Odločili ste se, da se boste začeli ličiti. Na spletu ste našli članek o tem, katera ličila potrebujete za za dosego naravnega “looka”. Kupili ste tekoči puder, puder v prahu, maskaro, barvico za oči, barvico za ustnice, rdečilo, vihalec trepalnic, senčilo in pa šminko (kar je še vedno preveč stvari za naraven videz).

Sedaj, ko ste te stvari uporabili tako, kot piše v članku, ugotavljate, da vaš videz ni takšen, kot ste si želeli … (več …)

torek

10

december 2013

1

COMMENTS

Kako z 80 EUR prihraniti tudi 800 EUR ali več? – 1. del

Written by , Posted in Ličenje

MUAMAJA Individualni tečaji ličenja

Ko se še nisem ukvarjala z ličenjem in kozmetičnih izdelkov nisem poznala v takšni meri, kot jih poznam sedaj, sem na mesec porabila do 100 EUR za produkte, ki so se kasneje v večji meri izkazali za neuporabne. Verjela sem promotorkam v raznih drogerijah (Muller, Limoni), ki so mi za moj tip kože predlagale izdelke, ki pa mi – včasih že po prvi uporabi – ni ustrezal.

Sedaj na podlagi sestavin določenega izdelka (hvala moji sestri Nuši, ki je farmacevtka) in izkušenj, ki sem jih mela z določenimi izdelki, že vem, kateri so vredni svoje cene in kateri ne. Se pa večkrat znajdem v situaciji, ko moram puncam v drogeriji povedati, da je izdelek, ki ji ga je predlagala neka promotorka, vse prej kot primeren zanjo.

Ja, grdo je vleči na ušesa, ampak si ne morem več pomagati :).

Zadnjič sem naletela (beri: poslušala pogovor med) na gospodično, ki je hotela za svoj mastni tip kože prekriven in matirajoč puder, promotorka pa ji je hotela prodati puder, ki je namenjen osebam z zrelo kožo, ki je vse prej kot matirajoč. In ta izdelek … (več …)

ponedeljek

9

december 2013

0

COMMENTS

Bitka “čudežnih” olj za lase

Written by , Posted in Nega las

Huile Prodigieuse Nuxe

So vaši lasje suhi, krhki in poškodovani? Po uporabi “zapolni sam” izdelka bodo vaši lasje čudoviti, nahranjeni, voljni, sijoči, močnejši, itd. Vendar pa pozor, ta izdelek NE deluje, če ga ne uporabite skupaj s šamponom in balzamom iz iste linije (ali vsaj kakšne druge linije istega proizvajalca)! Ste tudi vi siti takšnih reklam? Jaz sem jih!
(več …)

četrtek

5

december 2013

4

COMMENTS

Ocena: Vichy Dermablend tekoči puder

Written by , Posted in Ličenje

Vichy Dermablend puder

KAJ PRAVIJO O DERMABLEND TEKOČEM PUDRU PRI VICHY-U? In kaj pravim jaz? :)

Dermablend tekoči korektivni puder za ženske vseh starostnih skupin, ki želijo s pudrom prekriti blage, zmerne ali velike nepravilnosti. Dermablend tekoči korektivni puder je profesionalni make-up, ki dnevno transformira kožo in nudi 16-urno obstojnost.

Dermablend tekoči korektivni puder sestoji iz  formule z maksimalno koncentracije pigmentov (25%) za doseganje maksimalnega učinka prekrivanja  (2 do 3-krat boljša prekrivnost od klasičnih pudrov) z najvišjo dermatološko toleranco. Koncentracija pigmentov omogoča visoko prekrivnost z  nanosom manjše količine pudra, kar izboljša izkoriščenost.
Razultat je lahek izgled in občutek “gole kože”.
(več …)

sreda

4

december 2013

0

COMMENTS

V 5 minutah do zadimljenih oči (“smokey eyes”)

Written by , Posted in Ličenje

Veseli december je v polnem teku in ker je to mesec praznovanj in zabav, sem vam ta namen pripravila mini tutorial do zadimljenih oči. Ta videz je sicer primeren za vse barve oči, vendar bo še posebej poudaril modre, sive in zelene oči.

KORAK 1.

Na veko nanesi podlago, oriroma “primer” , ki bo omogočil daljšo obstojnost senčk. Če primerja nimaš, na veko nanesi malce korektorja.

KORAK 2.

Z osnovnim čopičem za nanos senčil nanesi zlato “šimer” senčko čez celo veko. Osnovna čopiča za nanos senčič sta naprimer MAC 239, ali pa Real Techniques Shading Brush, ki ga lahko kupiš tukaj.

tut1
(več …)