Monthly Archive: julij 2014

četrtek

10

julij 2014

2

COMMENTS

Ali se je sploh potrebno ličiti?

Written by , Posted in Ličenje

grgr

Drage dame, danes je čas za par minut psihologije. 😀

Današnji prispevek je malce drugačen, kot sicer, ko ocenjujem predvsem izdelke za ličenje in nego kože. Tokrat se bom lotila vprašanja: “Ali se je ženskam sploh potrebno ličiti, in če je odgovor da, zakaj?”

V današnji družbi velikokrat pride do t.i. “Halo efekta”. Vsakodnevno se namreč srečujemo z različnimi ljudmi, ki našo celotno osebnost, naše uspehe, inteligenco in ostale naše sposobnosti merijo na podlagi tega, kako izgledamo. Dokazano je bilo, da ljudje osebam, ki so urejene, oziroma celo lepše pripisujejo večjo uspešnost na vseh področjih.

Vsaka ženska je lepa. Vsaka ženska je lahko še lepša. :) (več …)

petek

4

julij 2014

0

COMMENTS

NA KRATKO: TOP 5 – TEKOČI PUDRI

Written by , Posted in Ličenje

U6HT

Ugotavljam, da se ne držim obljub, ki vam jih dam. Obljubila sem, da bom blog osveževala vsakodnevno, ampak preprosto ne gre. Poročna sezona je v polnem teku, dela je veliko in čeprav imam napisanih že 20 naslovov za prispevke, jih kar nekako ne morem “spraviti skupaj”.

Danes imam dovolj prostega časa, da lahko napišem prispevek, ki sem ga hotela že nekaj časa nazaj – mojih 5 najljubših podlag. Zakaj ta članek?
V zadnjih parih tednih sem dobila veliko mailov, zasebnih sporočil na Facebook in celo nekaj klicev, preko vseh teh kanalov ste me spraševali, kateri puder priporočam za določen tip kože. Seveda vam konkretnega odgovora ne morem podati, ker je vsaka koža drugačna in ima svoje potrebe, lahko pa vam povem, kateri tekoči pudri, oziroma podlage najbolj odgovarjajo meni na moj “čuden” kombiniran tip kože. :)
(več …)