Monthly Archive: avgust 2014

petek

29

avgust 2014

1

COMMENTS

TOP 10 izdelkov za nego kože pod 5 EUR

Written by , Posted in Nega obraza

Danes je petek, tale blog prispevek je bil v 80% pripravljen že v sredo zjutraj, ko sem se trudila “multi-taskati”. Rogljiček in kavica, nov del Pretty Little Liars, blog prispevek, odgovarjanje na maile, …. No, na koncu sem ugotovila, da pa le ne morem početi toliko stvari naenkrat, zato sem se posvetila, khm… rogljičku, PLL ter mailom. To sem počela že od nekdaj. En dan v tednu sem zjutraj pogledala nov del moje najljubše serije ter zraven pojedla zajtrk. Ponavadi je bil ta dan ponedeljek, ko so bile na sporedu še Razočarane Gospodinje, ker pa so serijo nehali snemati, sem si za gledanje izbrala PLL (sedaj to odločitev kar malce obžalujem). Na začetku je bila serija kar zanimiva, nekaj novega in buuuuh, skrivnostnega, ampak zdaj se pa že RES RES RES vleče. Ja? :)

10599342_758930280831206_3281586769205009254_n (1)

 

Današnji prispevek je namenjen desetim izdelkom, ki stanejo manj kot 5 eur. Izdelke sem sama preizkusila na sebi, vendar pa to ni zagotovilo, da bodo odgovarjali tudi vam. Kot sem že 9.283.472.980-krat povedala, je vsaka koža drugačna, ima različne potrebe. Poleg tega so na mojem seznamu skoraj sami izdelki, ki so namenjeni normalemu – mastnemu tipu kože, ker pač … (več …)

ponedeljek

25

avgust 2014

0

COMMENTS

Prostorska rešitev: Iz petih Sleek paletk v eno Z paletko.

Written by , Posted in Ličenje, Nasvet dneva

Sleek senčila v Z paletki

Če ste že kdaj uporabili Sleek izdelke, veste kako čudoviti so. Obstojni, pigmentirani, pa tudi cena je za kvaliteto, ki jo zanjo dobite, fenomenalna. Sama imam od vseh izdelkov omenjene znamke najraje njihova senčila. Predvsem njihova mat senčila. To pa zato, ker je zelo težko dobiti pigmantirane mat senčke, ki so povrhu tega še obstojne. Sama jih uporabljam tudi za svoje stranke, saj se lahko brez težav primerjajo s “high street” blagovnimi znamkami ličil.

Trenutno je v Sloveniji na voljo kar nekaj različnih Sleek paletk senčil. Sama sem kupila naslednje:

  • Sleek Au Naturel
  • Sleek Oh So Special
  • Sleek Storm
  • Sleek Bad Girl
  • Sleek Original
  • Sleek Sunset

A lot of senčk torej. :) Resnično mi je šlo na živce, ker sem jih morala vedno nositi s sabo, ker je bila iz vsake paletke vsaj ena senčka zelo pomembna (čeprav so paletke majhne, jih 6 zasede kar nekaj prostora). Poleg tega se je kar nekaj senčk podvajalo, nekatere pa mi enostavno niso bile všeč.

Rešitev: Z PALETKA! 
(več …)

sreda

13

avgust 2014

3

COMMENTS

Mini ocena: Maybelline Baby Lips Lip Balm

Written by , Posted in Ličenje, Nasvet dneva

Nekaj časa nazaj je bila okoli Maybellinovih balzamov za ustnice prava “norija”. Sama jih sicer nisem zasledila nikjer, nekaj dni nazaj pa sem jih le našla v eni izmed slovenskih drogerij. Čeprav obstaja 6 različnih vonjev, so imeli na zalogi le 4 – Hydrate, Peach Kiss, Mint Fresh, Cherry Me.

maybelline baby lips

Sama imam strašen problem z uporabo vseh produktov za ustnice. Ne samo zato, ker sem zelo nagnjena k herpesu (lucky, lucky), problem je predvsem v tem … (več …)

ponedeljek

11

avgust 2014

1

COMMENTS

Mojih 5 najljubših M.A.C-ovih produktov

Written by , Posted in Ličenje

vanilla pigment

Včeraj sem razmišljala in prišla do zaključka, da moram moj blog bolj pogosto osveževati. Ugotavljam, da je vedno več strank, ki se naročijo na ličenje in mi ob uživanju na stolu povedo, da so prebrale ta in oni članek, kupile kakšen izdelek, ki ga ne zamenjajo nikoli več. Prav tako je veliko tistih, ki mi pišete na mail in Facebook glede nege kože, problemov, ki jih imate z aknami in čeprav lahko vsakemu povem skoraj enako, me veseli, da mi zaupate toliko, da me vprašate za mnenje.

Če vas zanima karkoli na temo kozmetike, nege obraza in drugih lepotnih stvari, mi lahko pišete in na to temo bom napisala članek.

Naprej …
(več …)

sreda

6

avgust 2014

1

COMMENTS

TOP 5 MAKEUP ČOPIČEV

Written by , Posted in Ličenje, Nasvet dneva

Če bi me vprašali dve leti nazaj, kaj sama menim o make-up čopičih, bi vas prav čudno pogledala in dejala: “Kakšnih makeup čopičih? Tega pa res ne potrebujem”.  Čeprav se je moje mnenje, moje znanje in pogled na sam makeup v parih letih dodobra spremenil in čeprav zdaj vem, da so čopiči za lep in obstojen makeup nujno potrebni, še vedno, kar se tiče celotnega makeupa, veliko dela naredim z rokami.

V letu, odkar imam studio (če smo natančni, v letu in 3h mescih) sem preizkusila veliko različnih znamk čopičev, zato vam lahko iz “prve roke” povem, katere sem vam splača kupiti. Tukaj je mojih 5 najljubših.

čopiči (več …)