Monthly Archive: oktober 2014

četrtek

30

oktober 2014

1

COMMENTS

Čudovita koža s pilingi iz medu

Written by , Posted in Nega obraza

Pilingi iz medu

Hullo!

A si tudi ti ena izmed tistih, ki ne mara Noči Čarovnic? Sama je deifinitivno ne. Če dobro pomislim, tudi pusta ne maram. Še posebej ne klovnov. V nasprotju s prenekaterim mnenjem, se mi zdijo kar hudo strašni (verjemi, če boš kdaj gledala film It, se bodo takšni zdeli tudi tebi). :)

Stranke mi večkrat predlagajo odlične izdelke ali domače preparate za lepšo kožo. Včeraj sem si zato sama “nakuhala” piling za mastno kožo z pigmentimi madeži, ki je resnično deloval. Moja koža je bila po uporabi čudovita – sijoča, mehka in vidno nahranjena.
Pobrskala sem po spletu in za vas našla nekaj preprostih receptov pilingov za vse tipe kože, katerih glavna sestavina je med. (več …)

sreda

29

oktober 2014

0

COMMENTS

TOP 4 tekoči pudri pod 15 EUR

Written by , Posted in Ličenje

Heeeeeej,

končno sem se zbudila iz “prehladne kome” (čeprav še vedno redno smrkam), zato je čas za nov prispevek, YAY! :)

Izbira tekočega pudra ni enostavna, je pa nujno, da zase izberete ta-pravega, saj je od njega odvisen skoraj ves nadaljen nanos ličil. O pripravi kože na nanos sem pisala par člankov nazaj, prispevek si lahko preberete tukaj.

Sama sem zaradi svojega dela preizkusila ogromno, dragih in cenejših, prekrivnih in manj prekrivnih tekočih pudrov različnih proizvajalcev.  V tem članku bom govorila o odličnih tekočih pudrih, katerih cena je nižja od 15 EUR. Veliko preizkušenih je bilo takih, ki sem jih že po eni uporabi vrgla v smeti (o teh bom govorila o prihodnjem članku), nekaj pa je bilo tudi takih, ki so postali stalnica v moji make-up zalogi.

Pa se kar lotimo seznama:

1. Bourjois Healthy Mix Foundation

IMG_4571 (več …)

ponedeljek

13

oktober 2014

2

COMMENTS

Majin učni kotiček: 5 korakov za pravilen nanos podlage

Written by , Posted in Ličenje, Majin učni kotiček

podlaga

Stara zgodba:
Stojim v eni izmed slovenskih drogerij in prisluškujem (baje, da se tega sicer ne sme početi, ker je zelo nevljudno) pogovorom med promotorkami različnih znamk in strankami. “Joj gospa, tale puder bo pa kot nalašč za vašo kožo.” Namaže ga na hrbtno stran dlani in doda: “Pa barva bo tudi taprava za vas”.  V tistem trenutku bi najraje na glas zavreščala “Ja neeeeee, kako lahko stranki prodate izdelek za 50 eur, ko pa ne veste, kakšen je njen tip kože in več kot očitno ne veste, kako se izbere ustrezen odtenek?!”
In to je bil samo eden izmed primerov, ki sem jim prisluškovala!

Kako izbrati pravo podlago za vaš tip kože in odtenek le-te, vam bom povedala v tem prispevku. Še vedno pa sem mnenja, da se je teh stvari bolje učiti “v živo”, zato pa vam svetujem moje super individualne tečaje ličenja.

1. PRIPRAVA KOŽE

Podlago VEDNO (!!!!) nanašajte na čisto kožo. Uporabite nežni čistilni gel ali peno ter tonik za matiranje, oziroma osvežitev. (več …)

četrtek

2

oktober 2014

0

COMMENTS

Smoothie za čudovito kožo

Written by , Posted in Nasvet dneva

DSC_0022-1024x682

Če vas zanima, ali sem padla v tisto “jejmo samo zdravo, organsko hrano”, nisem. Res pa je, da sem malce spremenila svoj jedilnik; Mars in Snickers zamenjala s čokolado, ki vsebuje vsaj 72% kakavovih delov, McDonalds le enkrat na dva meseca, pica občasno (ampak to le zato, ker sem se je prenajedla :D), itd,… Telovadim še vedno… ne.  Saj poznate tisto: “Didn’t make it to the gym today. That makes it 5 years in a row.” :)

Na letošnjem dopustu v Egiptu sem gledala jutranjo oddajo (mislim, da je bil naslov Doctors?), v kateri so govorili o zelenih smoothiih, ki so sicer že zelo “old news”, vendar pa so zelo zdravi, zato vam bom danes predstavila koristi le-teh ter sadje, oziroma zelenjavo, ki jo sama zmešam v smoothie.
(več …)