Monthly Archive: februar 2015

petek

6

februar 2015

0

COMMENTS

5 lepotnih napak, zaradi katerih smo videti starejše

Written by , Posted in Ličenje

Z malo truda lahko tudi ženska pri 65 izgleda čudovito. Z nekaj manjšimi napakami pa lahko ženska pri 20ih izgleda deset let starejša. Tako, kot lahko uporaba makeupa prispeva k temu, da se počutimo bolj privlačne in samozavestnejše, lahko z napačno uporabo dosežemo ravno obratni učinek.

V prejšnjih dneh sem vse napake pri nanosu makupa nalašč storila tudi sama. In verjemite, ljudje so opazili. Dobivala sem komentarje, kot so: “Maja, danes zgledaš res utrujena”, ali pa “Uuuu, Maja, prve gubice so tukaj”. :(

Torej, katerih 5 napak vam vas bo postaralo za kar nekaj let?

1. Prevelika količina podlage ali neuporaba le-te

Če mislite, da z leti potrebujete večjo količino makeupa, da boste izgledali mlajši, je vaše mišljenje popolnona napačno. Če boste nase kar “namalali” tekoči puder v treh plasteh, je 99% verjetnost, da boste zaradi tega izgledali precej starejši. Podlaga bo namreč sedla tudi v vaše še tako neopazne gube in jih kar precej poudarila, prav tako pa bo odvzela tisti mladosten sijaj vaši koži.

Tekoči puder je tako lahko vaš najboljši prijatelj ali pa največji sovražnik. Dejstvo je, da je bolje biti brez, kot pa “nositi” neustreznega. Dejstvo je tudi, da pa bo izgled kože ob dobro izbranem tekočem pudru (kremnem, BB kremi, itd,…) veliko boljši in mlajši, kot pa, če ga ne bi nanesli.

Podlage ni treba nanesti na vsak milimeter kože. Nenestite ga le na tiste dele obraza, kjer morate prekriti dečico in manjše nepravilnosti. V izogib temu, da podlaga sede v gube, se izogibajte pudom, ki ponujajo mat in žametni zaključek (še posebej, če je vaša koža že malce bolj zrela).

Kako pravilno nanesti podlago, sem že pisala v enem izmed člankov.

pred in po tekoci puder (več …)

ponedeljek

2

februar 2015

0

COMMENTS

Mojih TOP 6 v letu 2014 (1.del)

Written by , Posted in Ličenje

Malce sem huda sama nase, ker sem pustila blog samevati več kot mesec dni. Moj študij zahteva “celega človevka” še posebej v izpitnem obdobju.

Verjeli ali ne, včasih sem dvomila v popularnost bloga, in v to, ali članke sploh kdo bere. Potem pa ničesar nisem objavila dva tedna in veliko vas je vprašalo, če nameravam še kaj napisati v bližnji prihodnosti. :) Nekateri ste bili kar hudi, ker že toliko časa nisem objavila vsebin, še posebej video vodičev. :)

Že smo v februarju, pa bi lahko prisegla, da je bilo novo leto šele par dni nazaj. Čeprav bi bilo bolj primerno, da bi današnji članek objavila že v začetku januarja ali celo na koncu decembra, je, kakor pravijo “bolje pozno kot nikoli”.

V prispevku bom govorila o izdelkih, ki so me v prejšnjem letu najbolj navdušili. Poskusila sem jih omejiti na 5, vendar sem se na koncu vseeno odločila, da jih bo 6. Ravno zaradi tega sem članek razdelila na dva dela, da vas ne zasujem z informacijami.

Moji najljubši izdelki v 2014 so:

1.) LOREAL INFALLIBLE 

loreal infallifle tekoči puder (več …)