četrtek

8

maj 2014

1

COMMENTS

Čas je za… makeup revolucijo! (2.del)

Written by , Posted in Ličenje

V predzadnjem prispevku sem vam predstavila Makeup Revolution ICONIC paletke senčil (prispevek lahko najdete tukaj), v tem delu članka pa bom govorila o MUR tekočih rdečilih za lička (ki se lahko uporabljajo tudi na ustnicah).

Večkrat sem opazila, da svetovno znani vizažisti raje uporabljajo tekoča rdečila kot pa rdečila v prahu, saj naj bi bila bolj obstojna, ličkom pa podarila bolj naraven in svež izgled. Sama jih nikoli nisem uporabljala niti na sebi, niti na strankah, saj se mi je zdelo, da bodo kar nekako “spacala” cel makeup.

MUR Vivid Blush Lacquer-je sem kupila v štirih (od šestih) različnih barvah: Rush, O’Boy, Heart in Desire:

Blushes

blushes swatches makeup revolution

Najprej sem se rdečila odločila preizkusiti na sebi. Barvo Heart sem “nosila” na mamini 50-letnici (torej na dogodku, kjer se je jedlo, pilo – khm, plesalo, dogodek, ki je trajal cel dan) in tako preizkusila obstojnost teh rdečil. Rezultat pa je bil, tako kot pri Iconic paletkah navdušujoč. Produkt je  izjemno obstojen, o čemer priča tudi dejstvo,  da sem svojo roko morala umiti z milom in zdrgniti s krtačo (AU!), da sem odstranila madeže, ki so ostali od rdečil.

Uporaba produkta je preprosta. Iztisnite zelo majhno količono izdelka – na lička ga ne mažite kot kremo, ampak nežno “potapkajte” s prstom. Pazite le, da ga vedno nansete po uporabi podlage (ali kreme za obraz, če tekočega pudra ne uporabljate) in pred uporabo pudra v prahu ali kamnu.

maja heart

Slika zgoraj: Na sebi sem uporabila Heart rdečilo za lička.

 

Si že preizkusila nova MUR rdečila? Kakšna se zdijo tebi?

Pozdravček,

M

1 Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja