ponedeljek

17

november 2014

0

COMMENTS

Kaj sem “privlekla” iz KIKO trgovine? :) (1.del)

Written by , Posted in Lepotni izdelki, Ličenje

Pred dvema tednoma sem šla v Avstrijo z namenom, da kupim M.A.C-ovo Face and Body podlago, ker jo moje stranke pač obožujejo :) Sama nisem največja oboževalka, o tem bom še pisala. Malce sem “zvita”, zato kupim manjše stekleničke, da jih lahko prej porabim in moram spet po nakupih. :) Ko pridem v nakupovalni center najprej zagledam trgovino KIKO. In potem … jakna dol, šal dol in vse skupaj zabrišem fantu v naročje. Debele pol ure je trajalo, da sem si vse ogledala. Nato sem kupila vse, kar je potrebno v M.A.C-u, malce pobrkljala še po policah Bobby Brown-a in se vrnila nazaj v KIKO.

“Kje začeti? Uf, kakšna lepa senčka, prav takšno rabim. Oh, madona, kako poceni so šminke. Juj, ta modri lakec mi je pa zares všeč.”

Nekako tako so se vrstile moje misli, ko se nakupovalna vrečka polnila. Po kakšni uri sem končno prišla do blagajne, prodajalka pa se mi je široko nasmehnila in dejala: “You’ve got a lot of things in here. V Avstriji se pogovarjam angleško, ker je moj repertoar nemščine omejen na praktično samo “Ich bin Maja”, na žalost :).
Že na polovici poti proti izhodu sem ugotovila, da nimam vsega in sem še enkrat skočila v KIKO in kupila še 3 stvari. LOL. :)

Kaj sem torej “privlekla” :), kot pravijo fantje, iz KIKA? ps. Prispevek bom razdelila v 2, mogoče celo 3 dele, ker je vsega preprosto preveč. 😀

1. Radiant Touch Creamy Stick Highlighter (rose) & Velvet Touch Creamy Stick Blush (coral rose)

KIKO rdečila
Čeprav sama nisem najbolj navdušena nad kremnimi proizvodi za ličenje, so mi (vsaj če jih uporabim na strankah) kar prirasli k srcu. Tale osvetljevalec je super – komaj čakam, da ga dobim še v barvi “Gold”. Uporabljam ga sicer tudi kot senčilo in šminko. Enako je z rdečilom: barva je krasna! :) Luštna proizvoda!

CENA: 8 EUR / kos

2. Color Fever Eyeshadow Palette (Coral Burgundy)

KIKO senčila - Color Fever

Tole je moj absolutno najljubši izdelek. Čudovite barve in izjemna pigmentacija!

CENA: 14 EUR

3. Smart Lipstick (Baby Pink, Pastel Pink, Watermelon)

KIKO šminke

Šminka, ki stane 2.5 EUR. Ja, prav ste slišali – 2 evra in pol :) In naj kar povem, da so čudovite. Sama trenutno nosim barvo Watermelon, da moje ustnice pritegnejo pogled (in ga preusmerijo iz moje trenutno ponorele kože – :D).

CENA: 2.5 EUR

4. Colour Allure Face and Body Powder

KIKO rdečilo - Baked

To je bil izdelek, ki sem ga šla iskat potem, ko so me že skoraj spravili iz trgovine :). Nekako ga nisem mogla pozabiti in ni mi žal, ker je prekrasen. Še posebej tista fletna puhasta gobica. :)

CENA: 19 EUR

5. Luscious Cream – Creamy Lipstick (Sensual Red & Peach Rose)

kiko šminke

Najraje imam kremne šminke. Kremne šminke v odtenkih rdeče ali “nude”. To je to. 😉

CENA: 5 EUR / kos

6. Soft Light Powder

kiko puder

Najboljša lastnost tega pudra je ta, da se sveti. In ne, ne vsebuje tistih “disko-krogla efekt” bleščic, ampak čisto majhne delce, ki ustvarijo res lep sijaj. Lahko ga nanesete na celoten obraz in vaša polt bo izgledala bolj sveža, garantiram! :)

CENA: 12 EUR

Video?

Roke gor – katera si žei, da z omenjenimi izdelki naredim še video? :)
V mislih sem imela kratek vodič za makeup s toplimi barvami, primeren za hladne zimske dni.

Vaša,
Maja :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja