ponedeljek

10

november 2014

2

COMMENTS

Makeup dvojček: I ♡ Makeup I Heart Chocolate & Too Faced Chocolate Bar

Written by , Posted in Ličenje, Makeup dvojčki

Danes sem za vas posnela dva video vodiča, ki bosta (upam) objavljena jutri in v petek (kar dva videa v enem tednu, komaj verjamem svoji pridnosti :D). Prvi video bo super bleščičast (živjo, novoletna jelka) božično-novoletni makeup. Morda se vam zdi malce zgodaj, ampak ne. Zadnjič sem bila v Qlandiji Kranj in sem v Sparu videla božično drevo. Yay, Jingle Bells. :) Drugi video bo makeup, ki ga nosi Cara Delevingne. Torej, super smokey z “nude” ustnicami. Ekstremno … seksi.

Cara Delevingne Makeup

Druga tema:

V zadnjem čase sem obsedena s Too Faced paletko. Sem velika pristašica nevtralnih, toplih odtenkov, vse od zlate do bakrene in do vinsko rdeče. Paletka je res čudovita, cena pa seveda temu primerna: stane okoli 50 EUR s poštnino vred.
Zavedam se, da na spletu obstaja mnogo kopij “slavnih” makeup produktov, večina od njih pa je (z lepšimi besedami povedano) ne tako zelo dobrih (beri: katastrofalna pigmentacija in ne-obstojnost). Pred kratkim pa sem naletela na paletko, ki se mi je zdela zelo podobna prej omenjeni. Po preizkusu sem ugotovila, da ji je skoraj identična – I ♡ Makeup I Heart Chocolate.

Primarjava paletk I ♡ Makeup I Heart Chocolate & Too Faced Chocolate Bar
In še primerjava barv:
Primerjava barv med paletkami

Vidi se, da so barve skoraj identične. Za kar ogromno razliko v ceni. 😉

Do naslednjič :),
Maja

2 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja