sreda

13

avgust 2014

3

COMMENTS

Mini ocena: Maybelline Baby Lips Lip Balm

Written by , Posted in Ličenje, Nasvet dneva

Nekaj časa nazaj je bila okoli Maybellinovih balzamov za ustnice prava “norija”. Sama jih sicer nisem zasledila nikjer, nekaj dni nazaj pa sem jih le našla v eni izmed slovenskih drogerij. Čeprav obstaja 6 različnih vonjev, so imeli na zalogi le 4 – Hydrate, Peach Kiss, Mint Fresh, Cherry Me.

maybelline baby lips

Sama imam strašen problem z uporabo vseh produktov za ustnice. Ne samo zato, ker sem zelo nagnjena k herpesu (lucky, lucky), problem je predvsem v tem …da nobenega produkta po 10 minutah ni več, saj ga preprosto “pojem”. To velja tako za lip glosse, balzame, pa tudi šminke niso izvzete (še posebej tiste kremne, ki se ne “prilepijo” na ustnice). Okus je pri meni torej ključnega pomena. Ob tem ne prenesem nobenih lepljivih zadev, izdelkov, ki imajo preveč bleščic, še posebej pa sovražim tisti umeten vonj (spominja me na še posebej osovražene umetne osvežilce za v avto, po vonjanju katerih mi je slabo še ves dan).

Najprej – ime – kaj ni luštno? Baby lips. :) Love it!

V parih dnevih sem testirala vse kupljene vonje in okuse “Baby Lips-ov”, njihov izgled na ustnicah in zmožnost vlaženja.
Stuktura balzamčkov je luštna, kremna, ustnicam pa podari malce barve in tisti naraven sijaj, ki je meni tako všeč. To pa je tudi vse, kar lahko rečem lepega produktu. Ostale stvari pač ne “štimajo”. Tukaj ni nobene hidratantne nege, vonj in okus pa sta naravnost grozna. Cherry Me ima povsem enak vonj kot prej omenjeni osvežilci za v avto, Mint Fresh vonj je še nekako sprejemljiv, okus pa pokvari vse. Isto je z Peach Kiss.
Še najbolj mi je všeč Hydrate, ki je skoraj brez vonja in okusa, vendar pa ima povsem napačno ime, ker ne navlaži ustnic. SPLOH.

Pred nekaj tedni sem v lekarni kupila Elanosol, s katerim se Maybellinov Baby Lips žal ne more primerjati (cena je skoraj enaka).

Sama sem nad izdelkom razočarana, še posebej zaradi vseh pohval, ki sem jih prebrala na internetu.

 

Zanima me, če ga je kdo že preizkusil, kakšno je tvoje mnenje?

Maja

3 Comments

  1. nika kočevar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja