petek

13

junij 2014

6

COMMENTS

Moj vsakodnevni makeup v 5 minutah **VIDEO**

Written by , Posted in Ličenje, Video

JEEEEJ, končno (KONČNO!!!) sm zbrala pogum, da ga objavim. Video namreč. Moj prvi, 5 minutni video, v katerem vam bom predstavila moj vsakodnevni makeup.

muamaja cover

Včeraj sem za računalnikom sedela 8 ur in ga urejala. Če bi bilo samo 8 ur v enem dnevu, bi bilo super, kaj super, perfektno. Tako pa sem za 5 minut dolg video potrebovala skoraj cel teden.

Posnetega je bilo toliko materiala, da sem zapolnila mojo 64 gb kartico za fotoaparat in vse to sem morala skrčiti na 4 minutni videoposnetek. To je nakako šlo, bolj je bil problem pri špici… veste tisto: “Sem Maja iz MUAMAJA in danes vam bom pokazala, kako sama ustvarim svoj vsakodnevni makeup, bla bla…” :) Samo tega je bilo 45 minut in NITI eden primer mi ni bil všeč – zdelo se mi je, da imam “čuden” glas, da se “čudno” smejim in še bolj “čudno” držim, zato sem se odločila, da špice ne objavim. Boštjan je bil prvi, ki je video pogledal in njegov prvi komentar je bil: “Zakaj snemaš neme filme?” :) Tako da, 30 sekund govora sem nato vključila, čeprav ga sama nisem poslušala. :)

Naslednji problem nastane, ko video urediš do konca, ga “eksportaš” in nato tik preden, da ga objaviš ugotoviš, kako različne so barve na različnih monitorjih.. ker sama vse, kar se tiče fotografij in videoposnetkov urejam na mojem 27 inčnem monitorju z odlično resolucijo, moram potem 10 različnih ljudi spraševati, kako vse skupaj izgleda na laptopih, telefonih, itd,… in čeprav so vsi “OH, AH, HUDO, še vedno nisem povsem zadovoljna. Itak. :)

Ampak, enkrat ga moram objaviti in tukaj je:

Naj povem, da moja koža ni niti malo retuširana, oz. obdelana. Ne maram videov, na katerih punce izgledajo kot keramične lutke. :)

Vsi izdelki, ki sem jih uporabila:

 • Bourjois CC Cream (okoli 10 eur)
 • Maybelline 24h Color Tattoo (okoli 5 eur)
 • Makeup revolution ICONIC 1 (okoli 6 eur – kupite jo lahko tukaj)
 • Bourjois Volume Glamour MAX (okoli 12 eur)
 • Bourjois Kohl & Contour eye crayon (okoli 6 eur)
 • Bourjois Healthy Mix concealer (okoli 8 eur)
 • Bourjois Lip Crayon (okoli 10 eur)
 • Makeup Revolution Vivid Blush Lacquer (okoli 5 eur – kupite ga lahko tukaj)

Upam, da vam je video všeč. V ponedeljek pa – WE GO SMOKKKKKEY. :)

Pozdravček,
Maja

6 Comments

 1. Anja
 2. Erna
 3. Ingrid

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja