sreda

7

maj 2014

0

COMMENTS

Mojih TOP 5 v aprilu

Written by , Posted in Ličenje, Nega obraza

April se je poslovil in prišel je čas, da vam povem, kateri izdelki so me ta mesec najbolj navdušili. Izmed vseh, s katerimi smo se v tem mescu šele “spoznali” in tistimi, ki jih uporabljam že dlje časa, sem izbrala mojih TOP 5.

1. VICHY DERMABLEND TEKOČI PUDER

Definitivno v tem mesecu na prvem mestu. Ker sem začela z “drugo rundo” antibiotikov za kožo (Doxy), je spet prišel čas za famozni začetni izbruh, kar pomeni da se moja koža znova čisti in znova izgleda… no, ne tako zelo dobro. Vichyev tekoči puder ima zelo dobro moč prekrivanja nepravilnosti, obenem pa daje moji koži naraven izgled (o tem izdelku sem že govorila v posebnem prispevku, ki ga lahko najdete tukaj). Ker je moja polt že malce porjavela, uporabljam barvo 35 (sand).

vichy puder

2. ESSENCE ALL ABOUT MATT OIL CONTROL PAPER

Dolgo sem poslušala in brala pohvale tega in podobnih izdelkov za matiranje, vendar jim nikoli nisem posvečala posebne pozornosti. Gre za lističe, ki vpijejo odvečno maščobo, oziroma kožni sebum in jo tako matiajo (obenem pa otežijo mašenje por).  Ker je moja koža zaradi toplejših dni kar precej svetleča (beri: svetleča kot disko krogla) na T-coni, sem se lističe končno odločila preizkusiti. In, KAKO ZELO DELUJEJO. Zame je to takoj postal nepogrešljiv produkt. Super!

april top 5

3.  BIODERMA ABCDERM H2O MICELARNA ČISTILNA RAZTOPINA

Kar se tiče čiščenja moje kože se držim načela “keep it simple”.  Svoj obraz vedno najprej očistim z Avenovim Cleanance gelom brez mila, nato pa obrišem z vatko, ki jo napojim s tole micelarno čistilno raztopino. Je nujen izdelek v mojem “kožnočistilnem setu”, o čemer priča tudi dejstvo, da vedno kupim novega, še preden da popolnoma porabim starega. Odličen je, ker je tako zelo nežen do moje občutljive kože ampak vseeno odstrani vse sledove make-upa, ki so morebiti ostali kljub uporabi Cleanance gela.

bioderma

4.  BOURJOIS GLAMOUR MAX MASKARA

Nuša (moja sestra) je to maskaro prvič uporabila v leta 2012 in potem venomer “tečnarila” “daj jo sprobaj no” oziroma govorila, kako je to “NORA MASKARA”, itd, itd,…
No, potem sem jo “sprobala” in je RES  “NORA” maskara. :) Moti me samo to, da je ščetka malce prevelika in jo je malce težko nanesti. Je pa super, trepalnicam podari tako volumen kot dolžino. Še en izdelek, ki bo ostal v moji makeup torbici.

bourjois

5. RAY BAN WAYFARER

Ta izdelek sicer nima veze s kozmetiko, vendar pa je vseeno ena izmed mojih najljubših stvari v aprilu (verjetno bo tudi v maju, juniju, juliju,…)

V letu 2012 sem kupila prve “Rejbenke”, ki so se lani na žalost znašle pod mojo.. očitno pretežko zadnjico. Letos je bil torej čas za nove, le da imajo te za razliko od prejšnjih polarizirana stekla – razlika je res velika; če se odločate za nakup sončnih očal, vzemite tiste s polarizacijo, še posebej če jih veliko uporabljate med vožnjo. Super so!

maja rayban

 

Do naslednjič. :)

M.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja