ponedeljek

13

januar 2014

4

COMMENTS

Mojih TOP 5 v letu 2013

Written by , Posted in Ličenje, Nega obraza

Leto 2013 je bilo zame definivno LETO KOZMETIKE. Preizkušanje novih izdelkov je bilo neizogibno :). Kljub temu, da so mi nekateri kozmetični produkti najljubši že od nekdaj, pa sem temu seznamu v letu 2013 dodala še nekaj novih.

1. Maybelline Color Tattoo 24HR Cream Gel Eyeshadow

Preden, da sem preizkusila Maybelline senčke, sem se kar malce branila gel in kremastih proizvodov, saj so moje veke kar mastne in ponavadi takšni proizvodi kar nekako “stečejo dol”. Prav tako teh proizvodov nisem uporabljala na strankah, ker sem se bala, da jim make-up ne bo zdržal dolgo. Po nakupu in nanosu kremne senčke v barvi Permanent Taupe pa sem bila prijetno presenečena. Senčka se je lepo mazala (sem jo nanesla kar s prsti), se ni svaljkala, zdržala pa je izjemno dolgo časa. To je bil tudi razlog, da sem produkt kupila še v barvah On and on bronze in pa Rose Gold. Uporabljam jih samostojno pa tudi kot podlago za senčila v prahu.

maybelline

* Opozorilo: Pri nanašanju teh senčk morate biti kar hitri, saj se izdelek zelo hitro suši in ko se posuši, se kar nekako “zacementira” na veki.

mayb

2. Bioderma micelarna čistilna raztopina

bioderma
Bioderma micelarna raztopina je namenjena čiščenju kože in odstranjevanju ličil.

Uporabljam jo zvečer po čiščenju kože z Avene Cleanance Gelom, s tem pa je moja koža očiščena vseh nečistoč in make-upa.  Zjutraj jo uporabim samostojno.

Zame nepogrešljiv izdelek!

3. Giorgio Armani Lasting Silk SPF20 Foundation

armani
V tem prispevku bom povedala samo par stvari o tej čudoviti podlagi, saj ji bom kmalu namenila celotno objavo. Kot že veste, sem kar nekako obsedena s preizkušanjem različnih podlag in definitivno ne bom pretiravala, če rečem, da sem jih preizkusila že preko 50. Trenutno je Armanijeva podlaga najboljša od vseh, kar sem jih kdaj preizkusila, če govorimo o podlagah, ki so namenjene normalni do mastni koži.

Kaj mi je všeč:
  • vsebuje zaščitni faktor, SPF20,
  • podlaga na vodni osnovi,
  • velika izbira barv (tudi bolj rumeni podton),
  • žametni finiš (ni čisto mat),
  • izjemno lahka podlaga,
  • ne maši por.
Kaj mi ni všeč:
  • cena, ki znaša okrog 40 EUR in
  • nedobavljivost v Sloveniji.

artm1

 

4. Sleek Blush

Sleek senčke uporabljam že nekaj let, nad njimi pa sem izjemno navdušena. Ravno zaradi tega sem se odločila preizkusiti še druge Sleek izdelke. Sleek rdečila po kakovosti presegajo marsikatere dražje znamke ličil, tako kar se tiče pigmentiranosti, kot tudi obstojnosti.

blush

sleekbl

 

5. Chanel Poudre Universelle Libre

TOP TOP TOP! To je vse, kar lahko rečem o tem izdelku. Izredno fino mlet puder v prahu, ki bo vaši koži podaril naraven finiš, še vseeno pa bo poskrbel, da bodo ličila obstojna skozi ves dan. Primeren je za vse tipe kože.

chanel

chanell

VPRAŠANJE: Katera pa je bila v zadnjem času tvoja najljubša kozmetika?

Lep ponedeljek ti želim :),
Maja

4 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja