četrtek

5

december 2013

4

COMMENTS

Ocena: Vichy Dermablend tekoči puder

Written by , Posted in Ličenje

KAJ PRAVIJO O DERMABLEND TEKOČEM PUDRU PRI VICHY-U? In kaj pravim jaz? :)

Dermablend tekoči korektivni puder za ženske vseh starostnih skupin, ki želijo s pudrom prekriti blage, zmerne ali velike nepravilnosti. Dermablend tekoči korektivni puder je profesionalni make-up, ki dnevno transformira kožo in nudi 16-urno obstojnost.

Dermablend tekoči korektivni puder sestoji iz  formule z maksimalno koncentracije pigmentov (25%) za doseganje maksimalnega učinka prekrivanja  (2 do 3-krat boljša prekrivnost od klasičnih pudrov) z najvišjo dermatološko toleranco. Koncentracija pigmentov omogoča visoko prekrivnost z  nanosom manjše količine pudra, kar izboljša izkoriščenost.
Razultat je lahek izgled in občutek “gole kože”.

Čista tehnologija pigmentov. Dermablend tehnologija prekrivanja omogoča boljšo odpornost na znojenje in sebum. Nova tehnologija izboljšuje čas obstojnosti do 16 ur in mat izgled kože.

Prednost Dermablend tekočega korektivnega pudra je naraven občutek brez občutka maske, brez sijaja, brez zategovanja kože.

Brez parabenov. Za občutljivo kožo. SPF 35. Nekomedogen.

Izdelek je na voljo v štirih barvnih odtenkih: 15 opal, 25 nude, 35 sand, 45 gold in 55 bronze. (vir opisa: LEKARNAR.COM)

vichy

KAJ PRAVIM JAZ?

Neverjetno je, kako malo izdelka potrebujemo za nanos na celoten obraz. Izdelek se čudovito maže in ima zelo dobro prekrivnost, vendar pa bi ga jaz še vseeno označila kot srednje – visoko prekriven tekoči puder, saj velikih nepravilnosti in temnejših madežev ne prekrije; zanje je še vseeno nujna uporaba korektorja.

Vichy trdi, da je izdelek odporen na znojenje in sebum, na koži ne ustvarja občutka maske in sijaja, je ne zateguje in je obstojen do 16 ur. Sama se s temi trditvami ne strinjam povsem. Moja koža ima po nanosu sicer naraven izgled, vendar pa je ta izdelek ne matira, prav nasprotno, koži podari sijoč izgled. Ta “finiš” je meni sicer zelo všeč, vendar pa velike nepravilnosti na koži le še poudari. Uporaba Dermablend tekočega pudra je idealna v zimskih mesecih, ko koža potrebuje zaščito pred mrazom in drugimi vremenskimi vplivi. Sama ga ne bi uporabljala med poletjem, saj se mi zdi pretežak.

Glede obstojnosti pa: izdelek brez uporabe fiksirnega pudra ne zdrži 16 ur. Ob uporabi tega se obstojnost sicer poveča, še vedno pa ni obstojen tako dolgo.

Če povzamem:

  • srednje do visoko prekriven tekoči puder
  • na koži ne ustvarja občutka maske
  • naraven, kar nekoliko sijoč izgled (če ima koža veliko nepravilnosti, te le še poudari)
  • na koži zdrži približno 8 ur, če uporabimo fiksirni puder
  • ne maši por (nekomedogen)

MOJE KONČNO MNENJE:

Menim, da je to čudovit izdelek za normalno in mešano kožo z blago do srednje izraženimi nepravilnostmi in nevtralnim podtonom, saj barve, ki jih ponuja Vichy, nimajo niti roza, niti rumenega podtona. Sama ga bom nosila skozi vso zimo, saj je nekoliko težji in nudi odlično zaščito pred mrazom.

Ocena: 4/5 (ker ni obstojen skozi ves dan)

Lep dan, zvečer pa pazite, da vas ne odnesejo parkeljni. :)
Maja

4 Comments

  1. teja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja