ponedeljek

25

avgust 2014

0

COMMENTS

Prostorska rešitev: Iz petih Sleek paletk v eno Z paletko.

Written by , Posted in Ličenje, Nasvet dneva

Če ste že kdaj uporabili Sleek izdelke, veste kako čudoviti so. Obstojni, pigmentirani, pa tudi cena je za kvaliteto, ki jo zanjo dobite, fenomenalna. Sama imam od vseh izdelkov omenjene znamke najraje njihova senčila. Predvsem njihova mat senčila. To pa zato, ker je zelo težko dobiti pigmantirane mat senčke, ki so povrhu tega še obstojne. Sama jih uporabljam tudi za svoje stranke, saj se lahko brez težav primerjajo s “high street” blagovnimi znamkami ličil.

Trenutno je v Sloveniji na voljo kar nekaj različnih Sleek paletk senčil. Sama sem kupila naslednje:

  • Sleek Au Naturel
  • Sleek Oh So Special
  • Sleek Storm
  • Sleek Bad Girl
  • Sleek Original
  • Sleek Sunset

A lot of senčk torej. :) Resnično mi je šlo na živce, ker sem jih morala vedno nositi s sabo, ker je bila iz vsake paletke vsaj ena senčka zelo pomembna (čeprav so paletke majhne, jih 6 zasede kar nekaj prostora). Poleg tega se je kar nekaj senčk podvajalo, nekatere pa mi enostavno niso bile všeč.

Rešitev: Z PALETKA! 

V petek sem se lotila briljantnega načrta – “depotiranje” mojih najljubših in najbolj uporabljenih senčk iz paletk v Z paleto. Postopek je trajal dobre tri ure, zaradi ZEEEEELO pimentiranih temnih Sleekovih senčil sem bila kot dimnikar, končni rezultat pa je TATATA – naravnost odličen!

Nekaj senčk na začetku se mi je na žalost popolnoma razsulo, ampak no biggie, v eni sami paleti so sedaj zbrana vsa, ki jih potrebujem za večino makeupov.

Pozdravček,
Maja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja