četrtek

7

november 2013

0

COMMENTS

Zakaj se odločiti za testno poročno ličenje?

Written by , Posted in Ličenje

Dejstvo je, da hoče vsaka nevesta na poroki izgledati čim bolje – hoče popolno poročno obleko, pričesko in poročno ličenje. Dejstvo je tudi, da večina nevest ne ve točno, kakšen poročni makeup sploh želi – še posebej neveste, ki se pred poročnim dnem niso pogosto ličile.

Pri svojem delu se večkrat znajdem v situaciji, ko se nevesta par ur pred poroko odloča, kako želi biti naličena. To je stresno tako zanjo kot tudi zame, saj si želim, da bi bila nevesta z ličenjem kar najbolj zadovoljna.

Veliko je nevest, ki si želijo t.i. naraven ali brezčasen make-up, ko pa je ta narejen, se izkaže, da so želele vse prej kot to. V kolikor je make-up naraven (npr. brez eyelinerja, le malce poudarjene oči), ga je mogoče spremeniti v temnejšega in bolj poudarjenega. Težje je obratno – neveste, ki si želijo poudarjene oči z eyelinerjem, pa bi že po končanem make-upu rade bolj preprostega – v tem primeru se mora celoten make-up odstraniti in začeti znova.

Časa pred poroko ni veliko – definitivno ga ni za brisanje in večja popravljanja že ustvarjenega make-upa. Ravno zato je dobro, da je končni izgled neveste že vnaprej dodelan, oz. dogovorjen. Tako na dan poroke ne bo nobenih presenečenj, hitenja in slabe volje, ker končni make-up ne bo takšen, kot ste si ga predstavljale.

Testno poročno ličenje

Testni poročni makeup

Testni poročni make-up svetujem vsaki bodoči nevesti.

Razlogov za to je več:

  • z nevesto se bova na testnem poročnem ličenju sproščeno pogovorili o njenih željah glede poročnega ličenja
  • sama bom na testnem poročnem ličenju bodoči nevesti pokazala par idej, na podlagi katerih bova nato dodelali make-up  (če imate že sami kakšno idejo, kako naj bi make-up izgledal, svetujem, da s sabo prinesete fotografijo tega make-upa)
  • preizkusili bova, kako make-up izpade na različnih svetlobah in posneli par fotografij (zelo pomembno je, da poročni make-up izpade dobro na fotografijah)

Poročni dan si boste zapomnili za celo življenje. Ne dovolite, da vam ga pokvarijo nepotrebne skrbi.

Pozdravček,
Maja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja