sreda

18

junij 2014

7

COMMENTS

Vojna pravih in nepravih Beauty Blenderjev | Podarjam: 4x BB!

Written by , Posted in Ličenje

Načinov za nanos tekočih, oziroma kakršnih koli vrst podlag je veliko. Obstaja ogromno različnih čopičev z različnimi oblikami in vrstami ščetin (to je res smešna beseda). Obstajajo takšni z naravnimi, sintetičnimi, itd, … Poleg čopičev so tu tudi razne gobice, sama pa sem velik pristaš nanosa tekočih in drugih pudrov s prsti, saj je to bolj preprosto, porabi pa se dosti manj produkta – čopiči in gobice puder kar pojedo, zato se ga porabi 3x več, kot pa če le-tega nanašate s prsti.

V zadnjem letu sem prebrala na stotine različnih ocen Beauty Blenderja, ki naj bi bil revolucionaren izdelek za nanos vseh vrst pudrov (tekočih, kremnih, mineralnih, itd,..). Preizkusila sem ga in itak – supeduper produkt.  Uporaba je preprosta – “jajček” držite nekaj sekund pod tekočo vodo, to pa povzroči, da se napihne na skoraj 2 – kratno velikost. Z njim nato puder nežno “tapkate” po obrazu, dokler da ne dosežete želenega videza.

Ker je Beauty Blender kar drag izdelek ( V Sloveniji ni dobavljiv, naročite ga lahko iz Amzona ali drugih strani – cena je okoli 15-20 eur), sem se odločila da preizkusim še duplikat (katerega prav tako ne morete kupiti v Sloveniji). Na Ebayu sem  naročila 4 gobice, ki imajo zelo isti izgled kot Beauty Blender. Ker sem imela v preteklosti dobre izkušnje z izdelki, ki so bili cenejši zaradi “no-name” znamke, sem bila prepričana, da bo tokrat zgodba ista.

Beauty-Blender copy

Razlika med obema izdelkoma se opazi na otip. Medtem ko je originalni BB mehak in kar nekako “poskočen”, je neoriginalna verzija bolj trpežna in goste sestave. Prav tako se slednji ob držanju pod tekočo vodo ne napihne, ampak ostane iste velikosti (sem bila kar malce razločarana, ker mi je to tak “kul” efekt :)).

NANOS:

Na polovico obraza sem puder nanesla z originalnim BB, na dugo polovico pa z neoriginalnim. Tukaj ni bilo nobene razlike.V kolikor niste ena tistih oseb, ki so zadovoljne samo z originali, priporočam, da si omislite cenejšo verzijo.

PODARJAM 4 BB:

V studiu imam 4 neoriginalne Beauty Blenderje, ki jih podarjam 4-im puncam, ki mi bojo prve pustile sporočilo. Seveda pričakujem poročilo o tem, kako ste z izdelkom zadovoljne. :)

beauty-sponges-800x533

Lepo sredo :),
Maja

7 Comments

  1. Sabina
  2. Janja
  3. Andi
  4. Iva

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja