ponedeljek

3

november 2014

2

COMMENTS

Makeup dvojček: Too Faced Sweethearts Blush vs. I ♡ MAKEUP Blushing Hearts

Written by , Posted in Makeup dvojčki

Ugotavljam, kako zelo imam rada rdečila, ki so v bistvu mešanica med osvetljevalcem in rdečilom, tista ki dajo ličkom le malce barve in prekrasen sijaj. Všeč so mi M.A.C-ovi mineralize pudri, še posebej odtenek Soft & Gentle.

Ena izmed takih rdečil so tudi Too Faced Sweethearts rdečila, ki jih TF ponuja v treh odtenkih. Sama imam odtenek Candy Glow, ki je luštne roza barve in je sijajen za zimo, saj ličkom podari zdrav rožnat sijaj.
Too Faced Blush Sweethearts

Tile srčki, ki jih je zaradi nerodne (a vendar tako zelo luštne) embalaže res težko imeti v makeup torbici pa imajo tudi cenejšega (skorajšnjega) dvojčka. I ♡ MAKEUP  Blushing Hearts so kvaliteten, res podoben izdelek, katerih cena je 5x nižja od Too Face-ove. Rdečila lahko dobite v 6h barvah.

makeup revolution rdečila

Vsem, ki še I ♡ MAKEUP Goddess of Love osvetljevalca še nimate, si ga NUJNO priskrbite. :)

Izdelke, ki vsebujejo svetleče delce je treba uporabiti previdno, niti približno se ne smejo uporabiti na celotnem obrazu – heloooooou disko krogla efekt. 😉 . Nanesite jih bolj na vrh lične kosti in dobro zabrišite.  Vaša lička bodo nemudoma izgledala lepša in bolj zdrava. Garantiram! :)

muamaja rdečilo blushing hearts Na sliki: uporabljeno rdečilo Peachy Keen (se opravičujem za slabo kvaliteto, baterija na fotoaparatu je bila prazna, zato je bil uporabljen telefon :))

Pozdravček,
Maja

2 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja