petek

29

avgust 2014

1

COMMENTS

TOP 10 izdelkov za nego kože pod 5 EUR

Written by , Posted in Nega obraza

Danes je petek, tale blog prispevek je bil v 80% pripravljen že v sredo zjutraj, ko sem se trudila “multi-taskati”. Rogljiček in kavica, nov del Pretty Little Liars, blog prispevek, odgovarjanje na maile, …. No, na koncu sem ugotovila, da pa le ne morem početi toliko stvari naenkrat, zato sem se posvetila, khm… rogljičku, PLL ter mailom. To sem počela že od nekdaj. En dan v tednu sem zjutraj pogledala nov del moje najljubše serije ter zraven pojedla zajtrk. Ponavadi je bil ta dan ponedeljek, ko so bile na sporedu še Razočarane Gospodinje, ker pa so serijo nehali snemati, sem si za gledanje izbrala PLL (sedaj to odločitev kar malce obžalujem). Na začetku je bila serija kar zanimiva, nekaj novega in buuuuh, skrivnostnega, ampak zdaj se pa že RES RES RES vleče. Ja? :)

10599342_758930280831206_3281586769205009254_n (1)

 

Današnji prispevek je namenjen desetim izdelkom, ki stanejo manj kot 5 eur. Izdelke sem sama preizkusila na sebi, vendar pa to ni zagotovilo, da bodo odgovarjali tudi vam. Kot sem že 9.283.472.980-krat povedala, je vsaka koža drugačna, ima različne potrebe. Poleg tega so na mojem seznamu skoraj sami izdelki, ki so namenjeni normalemu – mastnemu tipu kože, ker pač … no, je takšna moja, in izdelkov ki so namenjeni kakršnemu koli drugemu tipu, sploh ne morem preizkusiti.

TOP 10

Prvi v vrsti mojih najljubših je zagotovo Balein Soft & Clear gel za umivanje obraza. V tem gelu ni skoraj nobene komedogene sestavine. Sodium Chloride je sicer zelo komedogen, vendar pa je na seznamu bolj proti koncu, kar pomeni, da ga je v gelu izredno malo. Gel je super učinkovit je v odstranjevanju makeupa, najboljše pa je, da boste imeli po umivanju občutek, da je vaš obraz popolnoma čist (mogoče k temu prispeva tudi vonj mentola).

Drugi izdelek Nivea dvofazni odstranjevalec ličil za oči … Odkar je Lisa Eldridge, ki je meni osebno ena izmed najboljših makeup artistk na svetu (ima tako zelo lep glas, včasih njene youtube videe gledam že zato, ker me kar nekako pomirijo), dejala da je to super proizvod, se tudi sama ne ločim od njega. Vodoodporne maskare, senčila, eyelinerji … odstrani vse (prosim bodite nežni s kožo ob očeh in na vekah, ličila si odstranjujte z vso previdnostjo z mehkimi gobicami). Za odstranjevanje (vsaj grobo) na sebi, kot tudi na svojih strankah uporabljam Niveino micelarno vodico, ki se zankrat obnese perfektno (uporabljam jo šele 2 tedna, tako da we’ll see). :)

Niveini robci so še en proizvod za čiščenje, uporabljam jih za odstranjevanje ličil (pred čistilnim gelom). In ne, niso samo za dojenčke. :)

Baleino Aqua kremico sem preizkušala že pred dobrima dvema letoma, vendar se nekako ne spomnim, kako je se obnesla. Namenjena je koži, ki ji primanjkuje vlage, pa naj bo to normalni tip kože, koži, ki je razdražena zaradi izdelkov, ki zdravijo akne. Ne bi je sicer priporočala mastnemu tipu, ker nima matirne funkcije.

Matirni lističi in Elanosol sta v moji makeup torbici že mesece, spadata med mojih 5 najljubših izdelkov.

Glede tonikov je pa tako. Dolgo jih nisem marala, saj nisem povsem vedela, čemu so namenjeni. Vendar pa so nepogrešljiv proizvod, saj odstranijo še zadnje ostanke nečistoč, kožo pomirijo in pripravijo na nadaljno nego. Afroditin tonik odtrani nečistoče in podarja vlago, namenjen je za vse tipe kože, medtem ko Essencev tonik čisti in matira, namenjen je mastni koži z nepravilnostmi.

 

Upam, da sem vam kaj pomagala pri izbiri.

Kateri pa je vaš najljubši izdelek pod 5 EUR?

 

Maja

1 Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja